Acasa Cine sunt Calatorii prin gusturile lumii Retete Interviuri Educatie alimentara Istorii Contact
sideboard red Gabriella Pascaru Bisi Food Reolution Ambassador
Designed by Gabriella Pascaru Bisi, foodrevolution ambassador, food revolution day ambassador united 2017, 20  mai 2017 sideboard red

In tara cantoanelor gasim nenumarate retete delicioase, mai ales pentru zile reci ca acestea. In majoritatea retetelor elvetiene, gasim unt, speck sau bacon dar mai ales branzeturi.

Arta gustului, Gabriella Pascaru Bisi, Hobby Chef, Meggle Alpinesse, Sandwich din cartofi cu bacon cascaval afumat Parmezan si sos din hrean cu maioneza, Traditii elvetiene














Astazi va impartasesc o reteta in care am schimbat ingredientele si de aceasta data, oarescum fortat pentru ca nu am gasit branza Sbrinz. Sbrinz-ul este o branza asemanatoare Parmezan-ului insa cu un gust mai intens. In reteta originala se foloseste Emmentaler, Sbrinz si speck dar eu am schimbat aceste ingrediente, rezultatul fiind excelent.

Aceasta reteta o poate prepara oricine, chiar si profanii in ale bucatariei, intr-un timp scurt. Haideti la reteta!

Arta gustului, Gabriella Pascaru Bisi, Hobby Chef, Meggle Alpinesse, Sandwich din cartofi cu bacon cascaval afumat Parmezan si sos din hrean cu maioneza, Traditii elvetiene














Ingrediente pentru 4 persoane:

8 cartofi de marime medie

8 felii de bacon

8 felii de cascaval afumat, taiat la circa 1 cm inaltime

8 frunze mari de busuioc

16 felii subtiri de morcov fiert

50 gr unt Alpinesse Meggle

3 linguri ulei extravirgin de masline

1 lingurita patrunjel verde tocat marunt


Ingrediente pentru sosul din hrean:

6 lingurite hrean ras in otet

4 lingurite maioneza

½ lingurita patrunjel verde tocat marunt


Ingrediente pentru servit:

1 lingurita de Parmezan ras

Piper multicolor proaspat macinat


Necesar pentru a lega sandwich-urile:

Sfoara alimentara

Arta gustului, Gabriella Pascaru Bisi, Hobby Chef, Meggle Alpinesse, Sandwich din cartofi cu bacon cascaval afumat Parmezan si sos din hrean cu maioneza, Traditii elvetiene














Preparare:

Arta gustului, Gabriella Pascaru Bisi, Hobby Chef, Meggle Alpinesse, Sandwich din cartofi cu bacon cascaval afumat Parmezan si sos din hrean cu maioneza, Traditii elvetiene














Arta gustului, Gabriella Pascaru Bisi, Hobby Chef, Meggle Alpinesse, Sandwich din cartofi cu bacon cascaval afumat Parmezan si sos din hrean cu maioneza, Traditii elvetiene


















Arta gustului, Gabriella Pascaru Bisi, Hobby Chef, Meggle Alpinesse, Sandwich din cartofi cu bacon cascaval afumat Parmezan si sos din hrean cu maioneza, Traditii elvetiene  













Le servim presarate cu Parmezan ras si putin piper multicolor, macinat proaspat.

Am asociat acest preparat cu un pahar bun de Cabernet Sauvignon sudafrican.

Arta gustului, Gabriella Pascaru Bisi, Hobby Chef, Meggle Alpinesse, Sandwich din cartofi cu bacon cascaval afumat Parmezan si sos din hrean cu maioneza, Traditii elvetiene














Ramekin-ul rosu, tacamurile si rasnita de piper, le puteti achizitiona pe www.hobbychef.ro

Retete > Legume & Zarzavaturi > Sandwich din cartofi …

Sandwich din cartofi cu bacon, cascaval afumat, Parmezan si sos din hrean cu maioneza

sus

#img_25