Acasa Cine sunt Calatorii prin gusturile lumii Retete Interviuri Educatie alimentara Istorii Contact
sideboard red Gabriella Pascaru Bisi Food Reolution Ambassador
Designed by Gabriella Pascaru Bisi, foodrevolution ambassador, food revolution day ambassador united 2017, 20  mai 2017

Suntem intr-unul din anotimpurile cele mai bune pentru o alimentatie sanatoasa. Si bine inteles daca dorim sa ne pregatim sa fim in forma pentru vara care se apropie rapid, am putea sa consumam seara numai salate dar in acelasi timp, sa nu simtim ca ne este foame. Este sezonul sparanghelului care este foarte gustos si care contine foarte multe vitamine.Acesta din urma se poate prepara in foarte multe feluri dar imi place in mod particular aceasta salata.

Arta Gustului, Gabriella Pascaru Bisi, salate, Salata de sparanghel














Ingrediente:

1 legatura de sparanghel

4-5 rosii

200-250 gr mozzarella proaspata

1 salata Aisberg

Masline negre fara sare

1 ceapa rosie mica

Ulei extravirgin de masline

1 catel de usturoi

Otet din vin Chardonnay


Preparare:

sus

Salata de sparanghel

Retete > Salate > Salata de sparanghel

#img_25