Acasa Cine sunt Calatorii prin gusturile lumii Retete Interviuri Educatie alimentara Istorii Contact
sideboard red
Designed by Real Food Ambassador

Acest site utilizează fisiere cookie. Prin continuarea navigarii, sunteti de acord cu utilizarea acestui tip de fisiere. Mai multe informatii pot fi consultate prin accesarea Politicii privind Fisierele Cookie

Sunt de acord

sideboard red

Pentru mine aceasta salata de oua este o intoarcere in timp, in copilarie. O reteta tipic ungureasca pe care o prepar din cand in cand cu drag.

Arta Gustului, Gabriella Pascaru Bisi, salate, salata, salata de oua










Difera de la casa la casa, fiecare familie preparand-o dupa gustul propriu: cu smantana acida sau iaurt. Eu o prepar cu smantana de gatit pentru ca nu imi place smantana acida.

Este simpla de realizat si rapida, asa cum ne dorim uneori sa fie preparatele noastre din lipsa de timp.











Ingrediente penru 4 persoane:

4 oua

60 gr cascaval

1 lingurita mustar

1 catel usturoi

75 ml smantana de gatit

2 linguri maioneza Biffi

Ceapa Chives

Patrunjel verde tocat

Sare

Piper


Preparare:


Arta Gustului, Gabriella Pascaru Bisi, salate, salata, salata de oua










Este un preparat perfect pentru micul dejun, pentru un bufet suedez sau pentru o masa cu pretentii, servita in asociere cu legume. Putem servi salata cu paine prajita, paine aurita la cuptor sau paine proaspata, in functie de ocazie sau gusturi. Poate fi conservata timp de 2-3 zile in frigider, insa eu prepar doar cantitatea care stiu ca va fi consumata si nu conserv. Va recomand prepararea acestei salate in perioadele reci.

Salata de oua  

Retete > Salate > Salata de oua

#img_25

sus