Acasa Cine sunt Calatorii prin gusturile lumii Retete Interviuri Educatie alimentara Istorii Contact
sideboard red Gabriella Pascaru Bisi Food Reolution Ambassador
Designed by Gabriella Pascaru Bisi, foodrevolution ambassador, food revolution day ambassador united 2017, 20  mai 2017 sideboard red

Rulouri de Butterfish cu salata si sos de zmeura

Retete > Peste > Rulouri de Butterfish cu salata si sos de…

Butterfish sau Stromateidae este un peste marin, cu carnea alba cunoscut si sub numele de oilfish. Din familia acestui peste fac parte alte 17 specii si traiesc in apele de coasta a Americilor, Africa de vest si in Noua Zeelanda. Contine Omega 3 si Omega 6 si are cu 50% mai mult Omega decat somonul.

In Romania il gasiti afumat la rece, singurul importator fiind Ocean Fish care il prelucreaza in fabrica din Bucuresti, unde acest peste vine si afumat.

Arta gustului, Gabriella Pascaru Bisi, Ocean Fish, Peste, Riesling Cuveé d'Excellence Vinarte











Acest peste este pur si simplu o desfatare a papilelor noastre gustative, o aroma fina, deosebita care se topeste in efectiv in gura.

Fiind foarte cald, m-am gandit la o salata rece care contine tot ceea ce avem nevoie in acest sezon si care este o cina extraordinara.


Rulouri de Butterfish cu salata si sos de zmeura


Ingrediente pentru 2 persoane:

1 confectie Butterfish de la Ocean Fish de 150 gr

100 gr salata Valerianella

200 gr rosii Cherry ( din soiul mic )

1 para Harley

Ulei extravirgin de masline

Sare

Arta gustului, Gabriella Pascaru Bisi, Ocean Fish, Peste, Riesling Cuveé d'Excellence Vinarte


Para Harley



Ingrediente pentru sosul de zmeura:

10 ml ulei extravirgin de masline

15 boabe de zmeura

5 ml otet de visine


Preparare:



Voilà, o cina eleganta, foarte delicioasa si gata in doar 15 minute.


Servim salata cu un pahar de Riesling Cuveé d’Excellence de la Vinarte.

sus

#img_25