Acasa Cine sunt Calatorii prin gusturile lumii Retete Interviuri Educatie alimentara Istorii Contact
sideboard red Gabriella Pascaru Bisi Food Reolution Ambassador
Designed by Gabriella Pascaru Bisi, foodrevolution ambassador, food revolution day ambassador united 2017, 20  mai 2017 sideboard red

Orezul preparat in stil italian este extraordinar si poate fi preparat rapid, cu orice avem prin dispensa sau camara. De aceasta data impartasesc cu voi, aceasta reteta care pe cat de simpla de preparat, pe atat de eleganta si sofisticata ca arome.

Arta gustului, Dovlecei, Emmental LADORNA, Gabriella Pascaru Bisi, Grana Padano Galbani, Orez, Riesling Cuveé d'Excellence Vinarte, risotto, Risotto cu dovlecei, Smantana LADORNA














Ingrediente pentru 2 persoane

150 gr orez Arborio, Carnaroli, Vialone sau Roma

1 dovlecel

500 ml supa vegetala

1 catel de usturoi

50 gr unt LADORNA 80%

1 pahar de vin alb Riesling Cuveé d’Excellence de la Vinarte

50 gr Grana Padano

35 gr Emmental LADORNA

2 linguri de smantana de gatit LADORNA de 32%

1 lingura reductie de vin rosu (reteta o gasiti aici pe blog )

Ulei extravirgin de masline

1 lingurita patrunjel tocat marunt

Sare

1 varf de cutit de praf de nucsoara


Preparare:

Arta gustului, Dovlecei, Emmental LADORNA, Gabriella Pascaru Bisi, Grana Padano Galbani, Orez, Riesling Cuveé d'Excellence Vinarte, risotto, Risotto cu dovlecei, Smantana LADORNA














Am ales sa servesc acest orez cu Riesling Cuveé d’Excellence de la Vinarte, vin despre care v-am scris cateva cuvinte mai sus.


Zilele urmatoare va voi impartasi si alte retete care au ca baza dovleceii si branzeturile fine.


Retete > Orez > Risotto cu dovlecei, Emmental si parf…

Risotto cu dovlecei, Emmental si parfum de vin

sus

#img_25