Acasa Cine sunt Calatorii prin gusturile lumii Retete Interviuri Educatie alimentara Istorii Contact
sideboard red
Designed by

Acest site utilizează fisiere cookie. Prin continuarea navigarii, sunteti de acord cu utilizarea acestui tip de fisiere. Mai multe informatii pot fi consultate prin accesarea Politicii privind Fisierele Cookie

Sunt de acord

sideboard red

Astazi am sa va propun un desert  delicios pentru zilele fierbinti de vara. Este un desert destul de usor avand in vedere ca sunt putine caloriile de numarat, dar nici macar nu mai conteaza.

Arta Gustului, Gabriella Pascaru Bisi, desert, Portocale umplute cu crema italiana





















Ingrediente pentru 4 persoane:

4 portocale

1 doza de crema italiana

1 cutie mica de frisca indulcita

30 gr de fulgi de migdale amare

Scortisoara praf

50 ml de Cointreau

Cateva frunze de menta piperita


Preparare:

#img_25

sus

Retete > Desert > Portocale umplute cu crema italiana

Portocale umplute cu crema italiana