Acasa Cine sunt Calatorii prin gusturile lumii Retete Interviuri Educatie alimentara Istorii Contact
sideboard red
Designed by Real Food Ambassador

Acest site utilizează fisiere cookie. Prin continuarea navigarii, sunteti de acord cu utilizarea acestui tip de fisiere. Mai multe informatii pot fi consultate prin accesarea Politicii privind Fisierele Cookie

Sunt de acord

sideboard red

Este sezonul fructelor iar la noi la mosie, anul acesta a fost generos, chiar daca am pierdut foarte multe fructe datorita ploilor. Si cum poti oare sa te abtii de la dulciuri,  cu atatea bunatati in jurul tau?! Daca iubesc atat de mult fructele si chec-urile, iata-ma-s cu o noua creatie care nu s-a nascut din vreo greseala asa cum se intampla uneori.

Arta gustului,  Desert, Deserturi delicioase, Plumcake cu caise, cirese si ulei de cocos, Gabriella Pascaru Bisi, Myria, Whirpool , VivaCoco











Daca am facut dulceata din caise cu visine, de ce sa nu fi fost buna combinatia de caise cu cirese pentru un desert? Va garantez ca aceasta compozitie, de altfel rapida si fara unt este garantia unui desert sanatos. Am utilizat caisele de la mosie si cirese din piata pe care le-am “maritat” cu Brandy si ulei de cocos. Rezultatul? Chec-ul meu s-a terminat mai rapid decat mi-as fi imaginat…….prietenii stiu de ce!

Arta gustului,  Desert, Deserturi delicioase, Plumcake cu caise, cirese si ulei de cocos, Gabriella Pascaru Bisi, Myria, Whirpool , VivaCoco











Ingrediente

3 oua

200 gr zahar

1 lingura zahar brun

250 gr faina + 1 lingura
130 ml ulei de floarea soarelui

130 ml apa

4 linguri ulei extravirgin de cocos VivaCoco

Un varf de cutit sare

Coaja de la 1 lamaie

2 linguri Brandy

1 praf de copt

300 gr caise curatate, fara coaja, fara samburi

25 cirese fara samburi

2 linguri Brandy pentru fructe

2 linguri zahar brun pentru presarat

Preparare:


Este excelent pentru micul dejun, alaturi de un pahar cu lapte sau consumat pur si simplu. Va asigur ca se va termina cat ai spune chec!

Arta gustului,  Desert, Deserturi delicioase, Plumcake cu caise, cirese si ulei de cocos, Gabriella Pascaru Bisi, Myria, Whirpool , VivaCoco











Despre ulei extravirgin de cocos de la VivaCoco, pot spune ca este cel mai bun produs pe care l-am degustat in Romania. Este un produs premium, un ulei de cocos natural 100%, nerafinat si extravirgin. Toate produsele de baza din nuca de cocos, ofera beneficii extraordinare organismului nostru si doresc sa amintesc aici: scaderea colesterolului, stabilizarea cantitatii de zaharuri din sange, samd. Dar ceea ce vreau sa stiti, este faptul ca acest ulei este delicios si sanatos!

Arta gustului,  Desert, Deserturi delicioase, Plumcake cu caise, cirese si ulei de cocos, Gabriella Pascaru Bisi, Myria, Whirpool , VivaCoco











Putem sa il utilizam in prepararea dulciurilor, putem sa il folosim la cafeaua de dimineata, putem gati cu el, gustul fiind unul divin.

Puteti achizitiona acest produs, aici: www.uleicocosromania.ro.

Inafara de utilizarea in gastronomie, uleiul de cocos il putem utiliza pentru demachiere, pentru ingrijirea parului si a unghiilor. Rezultatele sunt uimitoare!

Plumcake cu caise, cirese si ulei de cocos

Retete > Desert > Plumcake cu caise, cirese si ulei de cocos

#img_25

sus