Acasa Cine sunt Calatorii prin gusturile lumii Retete Interviuri Educatie alimentara Istorii Contact
sideboard red Gabriella Pascaru Bisi Food Reolution Ambassador
Designed by Gabriella Pascaru Bisi, foodrevolution ambassador, food revolution day ambassador united 2017, 20  mai 2017 sideboard red

Este toamna, culori minunate, fructe de sezon si bine inteles pofta de placinte cu mere si dovleac. Eu astazi am avut pofta de placinta cu mere si am scos din caietul bunicii mele o reteta simpla de preparat, rapida insa foarte gustoasa.

Arta Gustului, Gabriella Pascaru Bisi,, desert, Placinta cu mere
















Ingrediente:

500 gr faina

135 gr zahar pudra

180 gr de margarina

4 linguri de smantana grasa

2 oua intregi

1,5 kg de mere romanesti

Coaja rasa de la 1 lamaie

1 praf de copt

Pudra de scortisoara

Zahar pudra pentru presarat pe placinta cand este gata

Foarte putina sare pentru aluat

Arta Gustului, Gabriella Pascaru Bisi,, desert, Placinta cu mere



 













Preparare:


E voilà o placinta delicioasa preparabila in putin timp !

Placinta cu mere

Retete > Desert > Placinta cu mere

sus

#img_25