Acasa Cine sunt Calatorii prin gusturile lumii Retete Interviuri Educatie alimentara Istorii Contact
sideboard red Gabriella Pascaru Bisi Food Reolution Ambassador
Designed by Gabriella Pascaru Bisi, foodrevolution ambassador, food revolution day ambassador united 2017, 20  mai 2017 sideboard red

Si daca tot mi-a daruit plopul din fata casei mele si astazi aromatele ciuperci de plop, m-am gandit sa fac o reteta noua cu un gust echilibrat si fin.

Arta gustului, Ciuperci de plop, fel principal, Felul intai, Gabriella Pascaru Bisi, Paste fainoase, ton fumé; Ocean Fish, Vinarte, Paste cu ciuperci de plop si ton fume














Paste cu ciuperci de plop si ton fumé


Ingrediente pentru 2 persoane:

250 gr ciuperci de plop

1 ceapa argintie

70 gr ton fumé de la Ocean Fish

1 lingura de patrunjel si busuioc verde tocat marunt

25 ml bere de buna calitate

Ulei extravirgin de masline

Unt sarat de calitate ( cca. Cat o nuca )

½ cutie smantana de gatit

Parmezan sau Grana Padano

Sare

Piper negru proaspat macinat

150 gr paste fainaoase ( penne )

Arta gustului, Ciuperci de plop, fel principal, Felul intai, Gabriella Pascaru Bisi, Paste fainoase, ton fumé; Ocean Fish, Vinarte, Paste cu ciuperci de plop si ton fume

Ciuperci de plop (Agrocybe aegerita)



Preparare:

Arta gustului, Ciuperci de plop, fel principal, Felul intai, Gabriella Pascaru Bisi, Paste fainoase, ton fumé; Ocean Fish, Vinarte, Paste cu ciuperci de plop si ton fume




















Arta gustului, Ciuperci de plop, fel principal, Felul intai, Gabriella Pascaru Bisi, Paste fainoase, ton fumé; Ocean Fish, Vinarte, Paste cu ciuperci de plop si ton fume
















Eu astazi nu am avut vin rosé in pivnita si am servit pastele cu un vin rosu sec, dar va recomand rosé-ul sec de la Vinarte.

Si voilà un pranz excelent!

sus

Paste cu ciuperci de plop si ton fumé

Retete > Paste fainoase > Paste cu ciuperci de plop si …

#img_25