Acasa Cine sunt Calatorii prin gusturile lumii Retete Interviuri Educatie alimentara Istorii Contact
sideboard red Gabriella Pascaru Bisi Food Reolution Ambassador
Designed by Gabriella Pascaru Bisi, foodrevolution ambassador, food revolution day ambassador united 2017, 20  mai 2017 sideboard red

Este o prajitura care se topeste in gura, cu un mousse de ciocolata care se potriveste de minune cu ghimbirul proaspat si isi defineste gustul cu zmeura care aduce balanta perfecta acestor ingrediente, cu alte cuvinte: prajitura ideala.

Arta Gustului, Gabriella Pascaru Bisi, desert, Pasiune cu mousse de ciocolata ghimber si zmeura





















Ingrediente pentru 6 bucati:


Pentru baza de ciocolata

5 gr de ciocolata fondanta de 60%  

1 lingura de cacao amar

40 gr de zahar brun

3 oua

1lingura de amidon de porumb


Pentru mousse-ul de ciocolata  cu ghimbir

100 gr de ciocolata fondanta de 60%   

2 linguri de ghimbir proaspat ras

4 linguri de zahar brun

100 ml lapte

2 foi de gelatina

200 ml frisca

100 ml di latte


Pentru decorat

50-60 gr de zmeura proaspata

cacao amar

gelatina de zmeura


Pentru gelatina de zmeura

100 gr zmeura proaspata

30 gr de zahar

1 lingura de lamaie

2 gr foi de gelatina


Preparare:

Retete > Desert > Pasiune cu mousse de ciocolata, ghi…

Pasiune cu mousse de ciocolata, ghimber si zmeura

#img_25

sus