Acasa Cine sunt Calatorii prin gusturile lumii Retete Interviuri Educatie alimentara Istorii Contact
sideboard red Gabriella Pascaru Bisi Food Reolution Ambassador
Designed by Gabriella Pascaru Bisi, foodrevolution ambassador, food revolution day ambassador united 2017, 20  mai 2017 sideboard red

Parfait-ul de cafea este o reteta estiva foarte usor de realizat si delicioasa, una din preferatele mele.

Arta Gustului, Gabriella Pascaru Bisi, desert, Parfait de cafea













Ingrediente pentru 4 persoane:

3 galbenusuri de ou

50 gr de zahar

4 cescute de cafea expresso

2 lingurite de lichior de cafea

250 ml de frisca indulcita

praf de cacao pentru decorare

boabe de cafea intregi


Parfait-ul de cafea este o reteta perfecta pentru a incheia o cina cu prietenii. Foarte usor de preparat, puteti sa o serviti la finalul unei cine sau intre doua feluri de cafea, avand atat rolul de digestiv cat si de inlocuitor al cafelei. O reteta simpla, care va multumi pe toata lumea.


Preparare:

Arta Gustului, Gabriella Pascaru Bisi, desert, Parfait de cafeaParfait de cafea








Retete > Desert > Parfait de cafea

Parfait de cafea

sus

#img_25