Acasa Cine sunt Calatorii prin gusturile lumii Retete Interviuri Educatie alimentara Istorii Contact
sideboard red Gabriella Pascaru Bisi Food Reolution Ambassador
Designed by Gabriella Pascaru Bisi, foodrevolution ambassador, food revolution day ambassador united 2017, 20  mai 2017 sideboard red

Asa cum stiti deja, sunt adepta lucrurilor sanatoase de calitate si prepar absolut totul in casa. De aceasta data va propun un produs excelent dedicat iubitorilor de dulciuri si acelora dintre voi care stau prost cu timpul.

Arta gustului, Desert, Desert rapid, Gabriella Pascaru Bisi, Meggle, Panna cotta cu sos din fructe rosii cu vin rosu si ghimbir, Panna Cotta Meggle














Va vorbesc despre Panna Cotta Meggle, un produs rafinat si delicat pe care il putem prepara in cateva minute, un produs preparat de catre Meggle numai din ingrediente de excelenta!

Arta gustului, Desert, Desert rapid, Gabriella Pascaru Bisi, Meggle, Panna cotta cu sos din fructe rosii cu vin rosu si ghimbir, Panna Cotta Meggle














Ingrediente pentru 4 persoane:

1 cutie Panna Cotta Meggle

200 gr fructe mixte: coacaze rosii, zmeura, coacaze negre si visine

4 linguri de miere de albine

2 linguri zahar

4 felii de ghimbir proaspat

150 ml Cabernet Sauvignon

Arta gustului, Desert, Desert rapid, Gabriella Pascaru Bisi, Meggle, Panna cotta cu sos din fructe rosii cu vin rosu si ghimbir, Panna Cotta Meggle














Preparare:

Varsam continutul unei cutii de panna cotta intr-un vas antiaderent si incalzim la 40-45 de grade. Atentie: nu trebuie sa dea in clocot preparatul. Trecem pe sub jetul de apa rece formele pe care le vom utiliza si varsam in acestea, preparatul fierbinte si il punem la rece circa 30 de minute.

Arta gustului, Desert, Desert rapid, Gabriella Pascaru Bisi, Meggle, Panna cotta cu sos din fructe rosii cu vin rosu si ghimbir, Panna Cotta Meggle














Intre timp preparam sosul, in felul urmator: caramelizam intr-un vas antiaderent mierea de albine cu zaharul si cand a prins culoare, adaugam feliile de ghimbir si mai caramelizam circa 2-3 minute, apoi stingem cu jumatate din cantitatea de vin.  Arta gustului, Desert, Desert rapid, Gabriella Pascaru Bisi, Meggle, Panna cotta cu sos din fructe rosii cu vin rosu si ghimbir, Panna Cotta Meggle














Fierbem la foc mediu circa 4-5 minute dupa care adaugam restul vinului si fiebem alte 5-6 minute. Adaugam fructele si fierbem pana cand devine usor siropos. (circa 10 minute) Eliminam feliile de ghimbir si sosul este gata de servit.

Arta gustului, Desert, Desert rapid, Gabriella Pascaru Bisi, Meggle, Panna cotta cu sos din fructe rosii cu vin rosu si ghimbir, Panna Cotta Meggle














Asezam pe farfurie o forma de panna cotta si adaugam sosul din fructe si vin.

Arta gustului, Desert, Desert rapid, Gabriella Pascaru Bisi, Meggle, Panna cotta cu sos din fructe rosii cu vin rosu si ghimbir, Panna Cotta Meggle














Un desert delicios si fin, pe care il preparam in foarte putin timp si de care se vor indragosti deopotriva cei mari si cei mici!

Arta gustului, Desert, Desert rapid, Gabriella Pascaru Bisi, Meggle, Panna cotta cu sos din fructe rosii cu vin rosu si ghimbir, Panna Cotta Meggle

#img_25

Panna cotta cu sos din fructe rosii cu vin rosu si ghimbir

Retete > Desert > Panna cotta cu sos din fructe rosii cu ….

sus