Acasa Cine sunt Calatorii prin gusturile lumii Retete Interviuri Educatie alimentara Istorii Contact
sideboard red
Designed by

Acest site utilizează fisiere cookie. Prin continuarea navigarii, sunteti de acord cu utilizarea acestui tip de fisiere. Mai multe informatii pot fi consultate prin accesarea Politicii privind Fisierele Cookie

Sunt de acord

sideboard red

Retete > Aperitive > Oua Pascale ca la mine acasa

Oua Pascale ca la mine acasa

Se apropie sarbatorile Pascale si m-am gandit sa va dezvalui felul in care pregatesc eu ouale de Pasti.

Gabriella Pascaru Bisi, Arta Gustului, Oua Pascale











Cu toate ca ma retin o femeie moderna, tin foarte mult la traditiile de sarbatori, acele traditii si obiceiuri care imi sunt dragi, cu care am crescut. In timp, la acestea am adaugat vechi traditii din Insulele Sardiniei, de unde este sotul meu si uite cum in familia mea de sarbatori, sunt obiceiuri unguresti, romanesti, evreiesti si sardiniene.Nu exista nimic mai frumos decat multiculturalitatea, chiar daca vorbim de gastronomie.

Gabriella Pascaru Bisi, Arta Gustului, Oua Pascale











Inafara de gustul bucatelor, imi place ca acestea sa aibe si un aspect invitant si tocmai din acest motiv, pregatesc ouale exact asa cum facea bunica mea.


Dar haideti sa trecem la treaba:


Gabriella Pascaru Bisi, Arta Gustului, Oua Pascale





#img_25

sus