Acasa Cine sunt Calatorii prin gusturile lumii Retete Interviuri Educatie alimentara Istorii Contact
sideboard red Gabriella Pascaru Bisi Food Reolution Ambassador
Designed by Gabriella Pascaru Bisi, foodrevolution ambassador, food revolution day ambassador united 2017, 20  mai 2017 sideboard red

Retete > Aperitive > Oua Pascale ca la mine acasa

Oua Pascale ca la mine acasa

Se apropie sarbatorile Pascale si m-am gandit sa va dezvalui felul in care pregatesc eu ouale de Pasti.

Gabriella Pascaru Bisi, Arta Gustului, Oua Pascale














Cu toate ca ma retin o femeie moderna, tin foarte mult la traditiile de sarbatori, acele traditii si obiceiuri care imi sunt dragi, cu care am crescut. In timp, la acestea am adaugat vechi traditii din Insulele Sardiniei, de unde este sotul meu si uite cum in familia mea de sarbatori, sunt obiceiuri unguresti, romanesti, evreiesti si sardiniene.Nu exista nimic mai frumos decat multiculturalitatea, chiar daca vorbim de gastronomie.

Gabriella Pascaru Bisi, Arta Gustului, Oua Pascale














Inafara de gustul bucatelor, imi place ca acestea sa aibe si un aspect invitant si tocmai din acest motiv, pregatesc ouale exact asa cum facea bunica mea.


Dar haideti sa trecem la treaba:

Gabriella Pascaru Bisi, Arta Gustului, Oua Pascale





sus

#img_25