Acasa Cine sunt Calatorii prin gusturile lumii Retete Interviuri Educatie alimentara Istorii Contact
sideboard red Gabriella Pascaru Bisi Food Reolution Ambassador
Designed by Gabriella Pascaru Bisi, foodrevolution ambassador, food revolution day ambassador united 2017, 20  mai 2017 sideboard red

Iubesc ciocolata in toate formele sale de cand eram copil iar dulciurile din aceasta ma inebunesc de placere insa imi place sa le si prepar :)  Astazi am sa va impartasesc o reteta pe care o iubesc mult, spuma din doua tipuri de ciocolata, iar in cartea mea care va apare in aceasta toamna, veti putea citi o istorie a ciocolatei.

Arta Gustului, Gabriella Pascaru Bisi, desert, Mousse double chocolate














Ingrediente pentru 10 persoane:


Pentru mousse-ul din ciocolata alba

160 ml frisca lichida pentru dulciuri

100 gr ciocolata alba


Pentru mousse-ul din ciocolata fondanta

300 ml frisca lichida pentru dulciuri

200 gr ciocolata fondanta 75%

50 ml lapte

Pentru bezea :

50 gr albusuri

50 gr zahar tos

50 gr zahar pudra


Preparare:

Retete > Desert > Mousse double chocolate

Mousse double chocolate

#img_25

sus