Acasa Cine sunt Calatorii prin gusturile lumii Retete Interviuri Educatie alimentara Istorii Contact
sideboard red Gabriella Pascaru Bisi Food Reolution Ambassador
Designed by Gabriella Pascaru Bisi, foodrevolution ambassador, food revolution day ambassador united 2017, 20  mai 2017

O prajitura simpla, usoara pe care o servim rece sau o putem congela si in acest fel vom obtine un parfait delicious. In cazul in care congelam prajitura, o scoatem din congelator cu cca. 30 minute inainte de servire.

Arta Gustului, Gabriella Pascaru Bisi, Desert, Kremes frantuzesc cu biscuiti












Ingrediente:

3 pachete de biscuit Petit Beurre sau biscuti populari ( Important este sa nu fie foarte dulci )

3 plicuri de budinca de vanilie

9 linguri de zahar

1 l lapte proaspat

500 ml de frisca

250 gr unt

200 gr zahar pudra

3 linguri cacao amar


Preparare:

Kremes frantuzesc cu biscuiti

Retete > Desert > Kremes frantuzesc cu biscuiti

sus

#img_25