Acasa Cine sunt Calatorii prin gusturile lumii Retete Interviuri Educatie alimentara Istorii Contact
sideboard red Gabriella Pascaru Bisi Food Reolution Ambassador
Designed by Gabriella Pascaru Bisi, foodrevolution ambassador, food revolution day ambassador united 2017, 20  mai 2017

Retete > Peste > Homar cu Prosecco

sus

Homar cu Prosecco

Pentru 2 persoane


Preparare:

Arta gustului, Gabriella Pascaru Bisi, peste, homar cu prosecco














Am invatat sa prepar pestele de mare de la pescarii de la care cumparam pestele in fiecare sambata in zori cand acestia se intorceau din larg iar cel mai important lucru pe care l-am invatat este condimentarea: niciodata nu se pun la pestele proaspat inafara de sare mai mult de doua condimente pentru ca in acest fel vom pierde gustul acela minunat de mare! Asadar nu amestecati condimente, pestele proaspat are nevoie de vin alb, busuioc, ceapa sau usturoi dar nicioadata impreuna si rosii in functie de reteta.

#img_25