Acasa Cine sunt Calatorii prin gusturile lumii Retete Interviuri Educatie alimentara Istorii Contact
sideboard red Gabriella Pascaru Bisi Food Reolution Ambassador
Designed by Gabriella Pascaru Bisi, foodrevolution ambassador, food revolution day ambassador united 2017, 20  mai 2017 sideboard red

Imi aduc aminte cu nostalgie si cu drag de copilarie si de oraselul in care am crescut, de fiecare data cand pregatesc retetele de gogosi ale bunicii mele Ilona.Fiecare lucru pe care il faceam pe vremea aceea, era motiv de bucurie. Bine inteles ca aveam sortuletul meu si participam la prepararea gogosilor nu numai la mancatul acestora si poate ca si din acest motiv imi place atat de mult sa gatesc.

Arta Gustului, Gabriella Pascaru Bisi, Desert, Gogosi, Gogosi pufoase, Gusturile copilariei











De aceasta data i s-a facut pofta lui Sandro de gogosi si am profitat de faptul ca nu este foarte cald afara sa le pregatesc. Iata una dintre nenumaratele noastre retete de gogosi.


Ingrediente:

600 gr faina

200 ml lapte proaspat

30 gr unt

1 cub de drojdie proaspata

3 linguri de zahar

25 ml ulei

1 ou

Coaja rasa de la ½ lamaie

Putina sare

Zahar pudra cu vanilie pentru pudrat


Preparare:

Gogosi

Retete > Desert > Gogosi

sus

#img_25