Acasa Cine sunt Calatorii prin gusturile lumii Retete Interviuri Educatie alimentara Istorii Contact
sideboard red Gabriella Pascaru Bisi Food Reolution Ambassador
Designed by Gabriella Pascaru Bisi, foodrevolution ambassador, food revolution day ambassador united 2017, 20  mai 2017 sideboard red

Astazi va propun o reteta noua, cu un mix de arome foarte interesant, reteta care merita incercata! Pana la aceasta insa, doresc sa va spun cateva parole despre hering, un peste delicios dar si foarte sanatos, chiar daca este afumat, pentru ca la Ocean Fish pestele este afumat traditional, atat la rece cat si la cald.

Arta gustului, Flan din telina coapta cu filé de hering afumat sos din busuioc cu migdale si untisor, Gabriella Pascaru Bisi, Hering Afumat, Ocean Fish, Peste














Heringul este un aliment foarte sanatos, datorita continutului sau. Bogat in proteine, grasimi nesaturate si vitaminele A, B12, D si PP, heringul consumat zilnic, poate imbunatati functiile ficatului, pancreasului si vezicii biliare.

Din heringul afumat, putem prepara o multitudine de bunatati, incepand de la salate delicioase la stufat. Am creat special pentru voi un preparat delicios, care impreuneaza legumele cu pestele afumat printr-o modalitate inedita. Cantitatile sunt pentru 6 persoane.

Arta gustului, Flan din telina coapta cu filé de hering afumat sos din busuioc cu migdale si untisor, Gabriella Pascaru Bisi, Hering Afumat, Ocean Fish, Peste














Ingrediente pentru flan:

400 gr radacina telina

4 oua intregi

2 galbenusuri de ou

120 ml smantana de gatit la 20% Meggle

80 ml lapte proaspat

Sare mediteraneana

Piper alb

Arta gustului, Flan din telina coapta cu filé de hering afumat sos din busuioc cu migdale si untisor, Gabriella Pascaru Bisi, Hering Afumat, Ocean Fish, Peste














Ingrediente pentru sosul de busuioc:

60 ml ulei extravirgin de masline

20 gr migdale sarate prajite

30 frunze de busuioc proaspat

20 boabe piper rosu

Arta gustului, Flan din telina coapta cu filé de hering afumat sos din busuioc cu migdale si untisor, Gabriella Pascaru Bisi, Hering Afumat, Ocean Fish, Peste














Ingrediente pentru servire:

1 confectie filé de hering afumat de la Ocean Fish

150 gr untisor

Rosii Cherry

Unt pentru a unge formele de silicon

Arta gustului, Flan din telina coapta cu filé de hering afumat sos din busuioc cu migdale si untisor, Gabriella Pascaru Bisi, Hering Afumat, Ocean Fish, Peste














Preparare:

Arta gustului, Flan din telina coapta cu filé de hering afumat sos din busuioc cu migdale si untisor, Gabriella Pascaru Bisi, Hering Afumat, Ocean Fish, Peste














Arta gustului, Flan din telina coapta cu filé de hering afumat sos din busuioc cu migdale si untisor, Gabriella Pascaru Bisi, Hering Afumat, Ocean Fish, Peste














Arta gustului, Flan din telina coapta cu filé de hering afumat sos din busuioc cu migdale si untisor, Gabriella Pascaru Bisi, Hering Afumat, Ocean Fish, Peste














Arta gustului, Flan din telina coapta cu filé de hering afumat sos din busuioc cu migdale si untisor, Gabriella Pascaru Bisi, Hering Afumat, Ocean Fish, Peste














Este un deliciu pe care il putem servi atat ca fel principal, cat si un aperitiv bogat. Un preparat care va place si celor mici, cu siguranta.


Pofta buna!

Arta gustului, Flan din telina coapta cu filé de hering afumat sos din busuioc cu migdale si untisor, Gabriella Pascaru Bisi, Hering Afumat, Ocean Fish, Peste














Arta gustului, Flan din telina coapta cu filé de hering afumat sos din busuioc cu migdale si untisor, Gabriella Pascaru Bisi, Hering Afumat, Ocean Fish, Peste














Aceasta reteta am creat-o special pentru Ocean Fish si a fost publicata pentru prima oara pe site-ul www.oceanfish.ro si retelele sociale cu acelasi nume.

Retete > Peste > Flan din telina coapta cu filé de hering …

#img_25

Flan din telina coapta cu filé de hering afumat, sos din busuioc cu migdale si untisor

sus