Acasa Cine sunt Calatorii prin gusturile lumii Retete Interviuri Educatie alimentara Istorii Contact
sideboard red Gabriella Pascaru Bisi Food Reolution Ambassador
Designed by Gabriella Pascaru Bisi, foodrevolution ambassador, food revolution day ambassador united 2017, 20  mai 2017 sideboard red

Foarte putina lume stie ca din fructele de soc, se pot pregati fel si fel de bunatati pentru iarna: dulceturi, siropuri, muraturi si vin dar in acelasi timp, fructele de soc au proprietati extraordinare pentru organism. Extractele acestor fructe ajuta la vindecarea multor boli degenerative si prelungesc tineretea biologica.

Arta Gustului. Gabriella Pascaru Bisi, conserve, Fructe de soc si pere














Putem prepara suc proaspat prin zdrobirea fructelor iar sucul obtinut il filtram si il putem pastra timp de 2-3 zile la frigider, consumand cateva lingurite de 3-4 ori/zi. Este un leac extraordinar pentru tratarea colitelor, a constipatiei si pentru intarirea sistemului imunitar. Pot fi folosite in curele de slabire; specialistii spun ca fructele de soc sunt o concurenta serioasa a celor mai sofisticate vaccinuri antigripale si este folosit drept adjuvant in tratamentul infectiei cu Hiv.

Asadar inca o super planta care are efecte mai mult decat benefice pentru noi. Dina ceste fructe mai putem prepara fructe uscate, praf care se preprara din fructele uscate si tinctura.

Astazi va impartasesc o alta reteta draga mie, o dulceata domneasca de odinioara pe care o vor iubi cei mici si cei mari.


Ingrediente:

1,6 kg de fructe de soc mature

1 kg de pere Williams

600 gr zahar

150 gr zahar brun

½ lingurita de stea de anason macinata

1 lingurita de scortisoara pudra

125 ml brandy

1 lingurita de zeama proaspata de lamaie


Preparare:

Retete > Conserve > Dulceata din fructe de soc si pere

Dulceata din fructe de soc si pere

sus

#img_25