Acasa Cine sunt Calatorii prin gusturile lumii Retete Interviuri Educatie alimentara Istorii Contact
sideboard red Gabriella Pascaru Bisi Food Reolution Ambassador
Designed by Gabriella Pascaru Bisi, foodrevolution ambassador, food revolution day ambassador united 2017, 20  mai 2017 sideboard red

Aceasta este o dulceata mai putin cunoscuta in primul rand datorita faptului ca rosiile galbene traditionale sunt din ce in ce mai rare.

Sunt o norocoasa deoarece am reusit sa gasesc seminte traditionale si le cultiv la mosie. Se prepara in anumite zone ale lumii in diferite feluri in functie de traditiile fiecarui loc si popor.

Dupa ce am incercat mai multe variante,m-am indragostit de aceasta varianta pe care am modificat-o putin.In felul in care o pregatesc eu, este delicioasa pentru un mic dejun care iti da caloriile necesare, este potrivita pentru a prepara dulciuri cu ea si mai ales este foarte potrivita pentru imbinarea cu branzeturile cu gusturi tari, cele stagionate deoarece delicatetea dulcetii se ‘’casatoreste’’ foarte bine cu branzeturile de acest gen.

Arta Gustului, Gabriella Pascaru Bisi, conserve, dulceata de rosii galbene















Ingrediente :

700 gr de rosii galbene

220 gr de zahar

1 ardei iute de tip Cayenne

Piper alb boabe si piper alb proaspat macinat.

Piper rosu boabe

Arta Gustului, Gabriella Pascaru Bisi, conserve, dulceata de rosii galbene














Preparare:

Retete > Conserve > Dulceata de rosii galbene

Dulceata de rosii galbene

sus

#img_25