Acasa Cine sunt Calatorii prin gusturile lumii Retete Interviuri Educatie alimentara Istorii Contact
sideboard red Gabriella Pascaru Bisi Food Reolution Ambassador
Designed by Gabriella Pascaru Bisi, foodrevolution ambassador, food revolution day ambassador united 2017, 20  mai 2017 sideboard red

A inceput sezonul de preparat dulceata si conserve. Fructe, legume gustoase pe care le putem conserva pentru iarna in fel de fel de retete, folosind numai fructe romanesti si legume romanesti! Astazi va impartasesc o veche reteta de familie pentru o dulceata delicioasa, o dulceata altfel care o sa placa tuturor celor care o vor gusta.

Arta Gustului, Gabriella Pascaru Bisi, conserve, Dulceata de piersici cu stafide














Ingrediente:

2 kg de piersici romanesti

2 mere verzi

800 gr de zahar

4 linguri de stafide aurii

12 linguri de brandy

Sucul de la 2 lamai


Preparare:

Arta Gustului, Gabriella Pascaru Bisi, conserve, Dulceata de piersici cu stafide


Retete > Conserve > Dulceata de piersici cu stafide

Dulceata de piersici cu stafide

sus

#img_25