Acasa Cine sunt Calatorii prin gusturile lumii Retete Interviuri Educatie alimentara Istorii Contact
sideboard red
Designed by

Acest site utilizează fisiere cookie. Prin continuarea navigarii, sunteti de acord cu utilizarea acestui tip de fisiere. Mai multe informatii pot fi consultate prin accesarea Politicii privind Fisierele Cookie

Sunt de acord

sideboard red

A inceput sezonul de preparat dulceata si conserve. Fructe, legume gustoase pe care le putem conserva pentru iarna in fel de fel de retete, folosind numai fructe romanesti si legume romanesti! Astazi va impartasesc o veche reteta de familie pentru o dulceata delicioasa, o dulceata altfel care o sa placa tuturor celor care o vor gusta.

Arta Gustului, Gabriella Pascaru Bisi, conserve, Dulceata de piersici cu stafide











Ingrediente:

2 kg de piersici romanesti

2 mere verzi

800 gr de zahar

4 linguri de stafide aurii

12 linguri de brandy

Sucul de la 2 lamai


Preparare:


Arta Gustului, Gabriella Pascaru Bisi, conserve, Dulceata de piersici cu stafide




















Retete > Conserve > Dulceata de piersici cu stafide

Dulceata de piersici cu stafide

#img_25

sus