Acasa Cine sunt Calatorii prin gusturile lumii Retete Interviuri Educatie alimentara Istorii Contact
sideboard red
Designed by

Acest site utilizează fisiere cookie. Prin continuarea navigarii, sunteti de acord cu utilizarea acestui tip de fisiere. Mai multe informatii pot fi consultate prin accesarea Politicii privind Fisierele Cookie

Sunt de acord

Aceste cuburi condiment din supa le pregatesc de fiecare data cand prepar supa de vita sau de pui.

Procedeul este foarte simplu : de indata ce este gata supa, o strecor si o  las sa se raceasca si apoi o vars in forma pentru cuburi de gheata pe care le pun la congelator.

Arta Gustului, Gabriella Pascaru Bisi, secretele mele, cuburi condiment din supa












Cand au inghetat, le scot din forma si le pun in saculeti sau cutii de plastic.


Sunt foarte practice pentru a condimenta orice fel de mancare, in plus in felul acesta nu aruncati nici un strop din supa.


Va recomand sa nu conservati cuburile mai mult de doua luni!

Retete > Secretele mele > Cuburi condiment din supa

Cuburi condiment din supa

#img_25

sus