Acasa Cine sunt Calatorii prin gusturile lumii Retete Interviuri Educatie alimentara Istorii Contact
sideboard red Gabriella Pascaru Bisi Food Reolution Ambassador
Designed by Gabriella Pascaru Bisi, foodrevolution ambassador, food revolution day ambassador united 2017, 20  mai 2017 sideboard red

Creveti trasi la tigaie cu sos rosu pe puré de dovlecei

Retete > Peste > Creveti trasi la tigaie cu sos rosu pe …

Astazi am creat pentru voi o reteta simpla cu ingrediente de calitate si cu arome diferite dar care impreuna sunt echilibrate.

Cu dedicatie pour les connaisseurs!

Arta gustului, Creveti, Dovlecei, Gabriella Pascaru Bisi, Ocean Fish, Peste, Sauvignon Blanc Terase Danubiene Vinarte, Vinarte


 












Creveti trasi la tigaie cu sos rosu pe puré de dovlecei


Ingrediente pentru 2 persoane:

400 gr creveti Vannamei de la Ocean Fish

30 gr unt de calitate

10 ml Sauvignon Blanc Terase Danubiene Vinarte

2 catei de usturoi

Sare

Boia de ardei afumata


Ingrediente pentru puré-ul de dovlecei:

1 ceapa

1 dovlecel

Cateva foi de menta proaspata

Sare

Piper proaspat macinat


Ingrediente pentru sosul rosu:

3 rosii

1 ceapa rosie

1 ardei iute rosu

½ lingurita concentrat de rosii

3-4 frunze de busuioc

Sare


Preparare:

Arta gustului, Creveti, Dovlecei, Gabriella Pascaru Bisi, Ocean Fish, Peste, Sauvignon Blanc Terase Danubiene Vinarte, Vinarte














Mai intai vom prepara sosul rosu, dupa cum urmeaza:


Usor de preparat si foarte gustos! Iar daca am folosit Sauvignon Blanc Terase Danubiene de la Vinarte la prepararea acestor creveti, bine inteles ca am asociat acelasi vin la masa.

Arta gustului, Creveti, Dovlecei, Gabriella Pascaru Bisi, Ocean Fish, Peste, Sauvignon Blanc Terase Danubiene Vinarte, Vinarte



 











Sauvignon Blanc Terase Danubiene este produs din struguri recoltati manual in viile Vinarte din Starmina, Mehedinti. Se recunoaste dupa o culoare galben pai cu reflexii verzui si are ca retrogust note de soc si iasomie, fructat cu aroma de mar verde si usor mineral; perfect cu crevetii nostri. Se serveste la 10-12 grade.


Pana data viitoare, a voastra

Gabriella


sus

#img_25