Acasa Cine sunt Calatorii prin gusturile lumii Retete Interviuri Educatie alimentara Istorii Contact
sideboard red
Designed by

Acest site utilizează fisiere cookie. Prin continuarea navigarii, sunteti de acord cu utilizarea acestui tip de fisiere. Mai multe informatii pot fi consultate prin accesarea Politicii privind Fisierele Cookie

Sunt de acord

sideboard red

gabriella pascaru bisi, arta gustului, aperitiv, aperitive, aperitiv de sarbatoare, crema de sardine, crema de sardine cu unt si lamaie, sardine Adriano, crema de sardine, parmashop.ro, parmashop, parmafood group distribution, parmafood romania, creator de gust, aperitive rapide, aperitive delicioase












Un aperitiv delicios, gata in doar 10 minute, pentru zilele de sarbatoare!


Ingrediente pentru 4 persoane:

1 cutie sardine in ulei vegetal Adriano

50 gr unt de 82% la temperatura camerei

1 ceapa esalota

1 lingura zeama de lamaie

1 lingurita coaja rasa de lamaie

1 lingura patrunjel prospat, tocat foarte marunt

Piper negru dupa gust

Sare dupa gust


gabriella pascaru bisi, arta gustului, aperitiv, aperitive, aperitiv de sarbatoare, crema de sardine, crema de sardine cu unt si lamaie, sardine Adriano, crema de sardine, parmashop.ro, parmashop, parmafood group distribution, parmafood romania, creator de gust, aperitive rapide, aperitive delicioase










Preparare:


gabriella pascaru bisi, arta gustului, aperitiv, aperitive, aperitiv de sarbatoare, crema de sardine, crema de sardine cu unt si lamaie, sardine Adriano, crema de sardine, parmashop.ro, parmashop, parmafood group distribution, parmafood romania, creator de gust, aperitive rapide, aperitive delicioase











De ce aleg sa folosesc conservele de sardine Adriano:

Cu o istorie de peste 30 de ani, conservele Adriano sosesc pe mesele noastre din Republica Croatia. Fabrica in care sunt produse are o capacitate de 25 milioane de corserve pe an, dispanand de singura linie de congelare in saramura din toata regiunea mediteraneana, cu o capacitate de 6 tone pe ora!

Cu 3 nave de pescuit proprii si colaborarea cu alte 25, compania producatoare este aprovizionata in permanenta cu peste proaspat.

Calitatea si gustul fin al acestor conserve, se datoreaza mult si faptului ca pestele este prelucrat in aceeasi zi in care este pescuit.

Importatorul excluzivist al acestor produse in Romania, este Parmafood Group Distribution.

Daca va plac sardinele bune, le puteti achizitiona aici


gabriella pascaru bisi, arta gustului, aperitiv, aperitive, aperitiv de sarbatoare, crema de sardine, crema de sardine cu unt si lamaie, sardine Adriano, crema de sardine, parmashop.ro, parmashop, parmafood group distribution, parmafood romania, creator de gust, aperitive rapide, aperitive delicioase











Retete > Aperitive > Crema de sardine cu unt si lamaie

#img_25

sus

Crema de sardine cu unt si lamaie