Acasa Cine sunt Calatorii prin gusturile lumii Retete Interviuri Educatie alimentara Istorii Contact
sideboard red Gabriella Pascaru Bisi Food Reolution Ambassador
Designed by Gabriella Pascaru Bisi, foodrevolution ambassador, food revolution day ambassador united 2017, 20  mai 2017

Suntem in perioada in care preparam conservele pentru iarna si in bucataria mea, nu se arunca absolut nimic. Din aproape orice resturi se pot prepara condimente sau preparate cu care putem decora farfuriile noastre.

Am preparat deja prima transa de suc de rosii pentru ca in august gasim cele mai bune si mai gustoase rosii in piete. Dintr-o parte a cojilor prepar un condiment excelent iar dintr-o parte a resturilor, prepar o dulceata care poate fi folosita la prajituri.

Arta Gustului, Gabriella Pascaru Bisi, secretele mele, Condiment afumat din coji de rosii














Astazi va impartasesc pasii pentru a prepara condimentul, pasi care sunt simpli insa trebuie sa va inarmati cu multa rabdare.


In acelasi fel putem face condimente foarte gustoase din coji de vinete si dovlecei, iar cui ii plac gusturile habsburgice si din coji de mere.


Conservam condimentul in borcanase mici. Incercati si voi, merita efortul!

Retete > Secretele mele > Condiment afumat din coji  …

Condiment afumat din coji de rosii

#img_25

sus