Acasa Cine sunt Calatorii prin gusturile lumii Retete Interviuri Educatie alimentara Istorii Contact
sideboard red Gabriella Pascaru Bisi Food Reolution Ambassador
Designed by Gabriella Pascaru Bisi, foodrevolution ambassador, food revolution day ambassador united 2017, 20  mai 2017 sideboard red

Cu toate ca nu fusese intentia mea de a prepara mancare gatita astazi, am facut-o si asta pentru ca datorita ploii din zilele trecute, plopii din fata casei noastre ne-au daruit din nou, ciupercile de plop pe care le indragim atat de mult.

Pentru toti amantii de ciuperci, iata o reteta gustoasa preparata ad-hoc si sfatul pentru vinul cu care am servit acest preparat care are gustul de odinioara a rarelor ciuperci de plop.

Arta gustului, Ciuperci de plop, Ciuperci de plop cu vin rosu si brandy, Din retetele mele, fel principal, Gabriella Pascaru Bisi














Ingrediente:

Circa 1 kg ciuperci de plop

4 cepe argintate

½ ardei capia

50 ml suc de rosii

1 pahar mic de vin rosu sec, eu astazi am folosit Baturrica Reserva 2008 Tarragona, pentru ca il aveam in pivnita

Cca 20 ml de Brandy

½ cutie smantana de gatit

1 lingura patrunjel verde tocat marunt

Arta gustului, Ciuperci de plop, Ciuperci de plop cu vin rosu si brandy, Din retetele mele, fel principal, Gabriella Pascaru Bisi












Ciuperci de plop (Agrocybe aegerita)


Preparare:

Arta gustului, Ciuperci de plop, Ciuperci de plop cu vin rosu si brandy, Din retetele mele, fel principal, Gabriella Pascaru Bisi















Arta gustului, Ciuperci de plop, Ciuperci de plop cu vin rosu si brandy, Din retetele mele, fel principal, Gabriella Pascaru Bisi














Pana la reteta urmatoare, va doresc numai arome fine!


A voastra,


Gabriella

Retete > Legume & Zarzavaturi > Ciuperci de plop cu …

Ciuperci de plop cu vin rosu si Brandy

sus

#img_25