Acasa Cine sunt Calatorii prin gusturile lumii Retete Interviuri Educatie alimentara Istorii Contact
sideboard red Gabriella Pascaru Bisi Food Reolution Ambassador
Designed by Gabriella Pascaru Bisi, foodrevolution ambassador, food revolution day ambassador united 2017, 20  mai 2017 sideboard red

Si daca zilele trecute ploaia nu s-a zgarcit cu noi, plopul nostru deja celebru, ne-a daruit din nou cateva kilograme din delicioasele sale ciuperci. Asadar nu am stat prea mult pe ganduri si am preparat o noua portie de conserve. Le-am schimbat usor condimentele pentru ca voi stiti deja: eu trebuie sa schimb si sa aduc noutate pana si in retetele create de mine. Dar haideti sa va impartasesc reteta de astazi.

Ciuperci de plop aromate in ulei, Arta Gustului, Gabriella Pascaru Bisi














Ingrediente:

2 kilograme ciuperci de plop

4 catei usturoi roz

3 ardei iuti rosii

Piper multicolor

1 bob de cuisoara pentru fiecare borcan

Oregan

Condiment afumat din coji de rosii

250 ml otet din vin alb cu miere

200 ml vin alb

Ulei de floarea soarelui – cat este nevoie

Sare

Ciuperci de plop














Preparare:

Ciuperci de plop, Arta Gustului, Gabriella Pascaru Bisi
















Sunt extraordinare ca aperitiv! Daca nu gasiti ciuperci de plop care sunt destul de rare, incercati sa preparati aceasta conserva din ciuperci champignon de marime foarte mica. Acestea avand fibra mai moale decat ciupercile de plop, fierbeti-le in compozitia de otet si vin doar 1,5-2 minute.

Retete > Conserve > Ciuperci de plop aromate in ulei

#img_25

Ciuperci de plop aromate in ulei

sus