Acasa Cine sunt Calatorii prin gusturile lumii Retete Interviuri Educatie alimentara Istorii Contact
sideboard red Gabriella Pascaru Bisi Food Reolution Ambassador
Designed by Gabriella Pascaru Bisi, foodrevolution ambassador, food revolution day ambassador united 2017, 20  mai 2017 sideboard red

O parte din vara deja a trecut muncind, pana la vacanta mai sunt inca cateva zile iar caldura incepe sa fie deranjanta, uneori parca nu am chef de nimic ! Si atunci ca sa ma premiez dupa o zi de munca la mosie si ca sa ma reimprospatez cu ceva bun si racoros, am luat la rand retetarul meu din care pana la urma a iesit o noua inventie pe care o impartasesc cu voi. Si cu riscul de a ma repeta dragii mei : nu exista nimic mai relaxant pentru mine decat sa prepar ceva delicios, ascultand muzica clasica alaturi de un pahar de vin bun.

Arta Gustului, Gabriella Pascaru Bisi, desert, Cheesecake cu cafea















Ingrediente :

150 de biscuiti simpli

35 gr de unt de buna calitate

1 cescuta de cafea

20 gr de cacao amar

400 ml de frisca de montat

50 gr de zahar brun

200 gr de ciocolata fondanta de 75-80%

2-3 lingurite de cafea solubila

600 gr de iaurt natural

20 ml lichior de cafea

20-25 boabe de cafea ornamentala din ciocolata fondanta


Preparare:


Acest desert l-am preparat aseara iar acum va pot spune cu certitudine ca este o nebunie.

Atentie intotdeuna la balanta dintre ingrediente, aceste dulciuri nu trebuie sa fie foarte dulci, trebuie sa aiba un gust racoros si delicat!

#img_25

sus

Retete > Desert > Cheesecake cu cafea

Cheesecake cu cafea