Acasa Cine sunt Calatorii prin gusturile lumii Retete Interviuri Educatie alimentara Istorii Contact
sideboard red Gabriella Pascaru Bisi Food Reolution Ambassador
Designed by Gabriella Pascaru Bisi, foodrevolution ambassador, food revolution day ambassador united 2017, 20  mai 2017 sideboard red

Capsunile imbracate intr-o ciocolata crocanta, sunt idealul de a termina o cina romantica sau pur si simplu, desertul care ne incarca bateriile alaturi de un pahar bun de Prosecco.

Arta Gustului, Gabriella Pascaru Bisi, desert, Capsuni imbracate in ciocolata















Ingrediente pentru 2 persoane :

200 gr de ciocolata fondanta de 75%

50 gr de ciocolata alba

10 capsuni


Preparare:


Procedura pe care v-am descris-o mai sus este simpla si permite sa evitam ca atunci cand ciocolata se solidifica sa se formeze o patina albicioasa pe aceasta. Putem sa imbogatim ciocolata cu ardei iute sau scortisoara sau inainte ca ciocolata sa se solidifice, putem presara capsunile cu alune sau fistic macinat.













Daca preparam mai mult de 10 capsuni, putem sa facem jumatate din acestea cu ciocolata fondanta si jumatate cu ciocolata alba, folosind aceleasi cantitai de ciocolata.

Retete > Desert > Capsuni imbracate in ciocolata

Capsuni imbracate in ciocolata

#img_25

sus