Acasa Cine sunt Calatorii prin gusturile lumii Retete Interviuri Educatie alimentara Istorii Contact
sideboard red Gabriella Pascaru Bisi Food Reolution Ambassador
Designed by Gabriella Pascaru Bisi, foodrevolution ambassador, food revolution day ambassador united 2017, 20  mai 2017 sideboard red

Daca sunteti fani briose pufoase si parfumate, asezate in cupe albe sau colorate care duc cu gandul la brunch-urile in stil american, atunci sigur nu veti putea rezista la versiunea lor sarata, perfecta pentru un bufet suedez sau aperitive altfel unde monoportiile sunt gazda.

Asadar, va invit la irezistibila reteta! Cantitatile sunt pentru circa 16 briose.

Aperitive, Arta gustului, Briose din omleta cu legume si branzeturi, Gabriella Pascaru Bisi, Hobby Chef














Briose din omleta cu legume si branzeturi


Ingrediente pentru briose:

2 cartofi

6 oua

50 ml smantana de gatit

50 ml lapte

5 linguri porumb fiert

30 gr branza Masdaamer

30 gr sunca de Praga

40 gr Parmezan ras

30 gr mazare congelata

2 linguri de Ciboulette ( Ceapa Chives )

1 lingurita sare mediteraneana

½ lingurita piper alb proaspat macinat


Ingrediente pentru servire:

Ridichi

Ciboulette



Preparare:

Aperitive, Arta gustului, Briose din omleta cu legume si branzeturi, Gabriella Pascaru Bisi, Hobby Chef














Aceste briose sunt delicioase atat calde cat si reci si le putem servi drept aperitiv sau fel principal. Pana si cei mici le vor indragi datorita culorilor si al gustului delicat.


Aceasta reteta am publicat-o pentru prima oara pe platforma Hobby Chef by Bilancia. Va invit sa ma urmariti si aici:  www.hobbychef.ro!

Briose din omleta cu legume si branzeturi

#img_25

sus

Retete > Aperitive > Briose din omleta cu legume si bra …