Acasa Cine sunt Calatorii prin gusturile lumii Retete Interviuri Educatie alimentara Istorii Contact
sideboard red Gabriella Pascaru Bisi Food Reolution Ambassador
Designed by Gabriella Pascaru Bisi, foodrevolution ambassador, food revolution day ambassador united 2017, 20  mai 2017

Briosele sunt dulciuri care au fost inventate pentru micul dejun. Mie imi plac in orice context, la orice ora iar astazi fiind o zi atat de mohorata, m-am gandit sa rasfat familia cu briose sau muffin, nume cu care sunt faimoase aceste dulciuri. Sunt ispititoare, bogate in nutritie, delicioase si mai ales sanatoase daca le preparam din ingrediente de la tara sau din ingrediente de calitate. Combinatia de coacaze, portocale si nuci, fac ca aceste briose sa aiba un gust extraordinar.

Arta Gustului, Gabriella Pascaru Bisi, desert, Briose cu portocale, nuci de Pecan si coacaze negre














Ingrediente:

300 gr faina

80 gr de zahar brun

1 portocala

150 gr de coacaze negre

50 gr de nuci de Pecan

300 ml lapte

1 lingurita lichior de portocale ( Cointreau )

1 ou

4 linguri de unt incalzit

1 lingurita de praf de copt

½ pahar de vin de coacaze negre


Preparare:

Retete > Desert > Briose cu portocale, nuci de Pecan si …

Briose cu portocale, nuci de Pecan si coacaze negre

#img_25

sus