Acest site utilizează fisiere cookie. Prin continuarea navigarii, sunteti de acord cu utilizarea acestui tip de fisiere. Mai multe informatii pot fi consultate prin accesarea Politicii privind Fisierele Cookie
Sunt de acord
Azi, va aduc o reteta simpla si usor de realizat, dar foarte gustoasa.
Putem sa o includem si in meniul zilelor de final de saptamana sau in meniurile de sarbatoare, mai ales ca poate fi servita atata calda, cat si rece si putem sa o preparam cu o zi inainte. De aspectul frumos pe care il are pe farfurie sau pe un platou, nu mai vorbesc. Puteti sa vedeti si singuri in fotografii.
Ardei umpluti cu omleta
Ingrediente:
4 ardei capia
4 oua
50 gr Mozzarella
50 gr sunca de Praga
6 ciuperci Champignon
2 fire de usturoi verde
½ legatura patrunjel verde
Sare dupa gust
Piper verde Fuchs
Putin ulei pentru ungerea tavii.
Preparare:
Spalam si uscam ardeii cu hartie de bucatarie. Ii taiem pe lung in doua, eliminam filamentele si semintele, dar le lasam codita. Eliminam piciorusele ciupercilor si le stergem cu atentie, cu ajutorul unui stergar pentru ca ciupercile, nu se spala!
Intr-un bol, batem ouale bine, apoi adaugam mozzarella taiata in cuburi mici, sunca de Praga taiata in cuburi mici si verdeata tocata marunt. Potrivim de sare si piper. Ungem forma in care le asezam cu putin ulei, apoi asezam jumatatile de ardei si ciupercile in aceasta. Umplem legumele cu omleta preparata.
Preincalzim cuptorul la 175 gr static si dam tava la cuptor, timp de 20 minute.
Iata cat de simplu este sa preparam ceva bun, ce poate fi folosit ca aperitiv, ca mic dejun, pe un bufet suedez si de ce nu, pe timp de vara pentru un picnic.
Ardeii, ciupercile Champignon si verdeata sunt de la Teamfresh Horeca, cel mai fain importator si distribuitor din industria Ho.Re.Ca, cu cele mai calitative