Acasa Cine sunt Calatorii prin gusturile lumii Retete Interviuri Educatie alimentara Istorii Contact
sideboard red Gabriella Pascaru Bisi Food Reolution Ambassador
Designed by Gabriella Pascaru Bisi, foodrevolution ambassador, food revolution day ambassador united 2017, 20  mai 2017 sideboard red

Se apropie sarbatorile cu pasi repezi si alegerea meniului ne da de furca, cu atat mai mult cu cat aperitivele sunt se pare,  preparatele care se aleg cel mai greu.

Aperitiv de mare cu fructe, Aperitive, Aperitivele mele speciale pentru sarbatori, Arta gustului, fenicul si reductie aromata din vin alb, Gabriella Pascaru Bisi, Ocean Fish, Peste














Iata ca revin la voi cu o alta propunere de aperitiv pe care il puteti servi de Craciun, Anul Nou sau cu orice alta ocazie doriti voi. In general alegerea aperitivelor se bazeaza pe tipologia preparatelor care urmeaza dupa acestea si tocmai din acest motiv este necesar sa distingem cele doua categorii principale, si-anume: aperitivele de mare si aperivele de “pamant” sau mai bine zis: legume, carne, etc.

Facand abstractie de asocieri, gama retetelor de aperitive este infinita si atunci putem opta pentru aperitive calde, reci, torturi rustice sau sa alegem un aperitiv ca al meu, care contine atat peste cat si fructe si care este delicios, ca sa nu mai vorbim de simfonia de culori din farfurie.

Dar haideti sa vedem despre ce este vorba!

Aperitiv de mare cu fructe, Aperitive, Aperitivele mele speciale pentru sarbatori, Arta gustului, fenicul si reductie aromata din vin alb, Gabriella Pascaru Bisi, Ocean Fish, Peste














Aperitiv de mare cu fructe, fenicul si reductie aromata din vin alb


Ingrediente pentru 4 persoane:

1 macrou afumat Ocean Fish

12 oua de prepelita

8 lingurite caviar de somon Ocean Fish

12 lingurite caviar de capelin Ocean Fish

1 avocado

1 fenicul

1 grapefruit roz


Ingrediente pentru maioneza de citrice:

1 galbenus de ou fiert

1 galbenus de ou crud

Coaja rasa de la 1 lime

Coaja rasa de la ½  grapefruit

Zeama de la 1 lime

2 linguri zeama de grapefruit

Sare

Ulei de floarea soarelui cat este nevoie in functie de cantitatea de maioneza pe care doriti sa o preparati

Aperitiv de mare cu fructe, Aperitive, Aperitivele mele speciale pentru sarbatori, Arta gustului, fenicul si reductie aromata din vin alb, Gabriella Pascaru Bisi, Ocean Fish, Peste














Ingrediente pentru reductia din vin alb:

1 lingurita miere de albine

1 lingurita zahar

4-5 felii ghimbir proaspat

100 ml vin alb sec

Putin piper al macinat

Foarte putina sare

Ingrediente pentru decorare:

Frunze de fenicul

Ulei extravirgin de masline

Piper multicolor proaspat macinat


Preparare:

Aperitiv de mare cu fructe, Aperitive, Aperitivele mele speciale pentru sarbatori, Arta gustului, fenicul si reductie aromata din vin alb, Gabriella Pascaru Bisi, Ocean Fish, Peste















Ocean Fish este o fabrica de prelucrarea pestelui unde primul lucru pe care se pune pret este calitatea produselor si apoi resursa umana, iar asa cum stim cu totii, aceste doua lucruri asociate cu un bun management, duc la succesul unei afaceri.

Si cu toate ca in reteta mea de astazi nu este filé de butterfisch, va recomand sa achizitionati acest produs pentru mesele voastre de sarbatoare.

Delicat, delicios, taman bun de asociat cu un pahar de Prosecco!

Aperitiv de mare cu fructe, Aperitive, Aperitivele mele speciale pentru sarbatori, Arta gustului, fenicul si reductie aromata din vin alb, Gabriella Pascaru Bisi, Ocean Fish, Peste
















Asociem acest aperitiv cu un Chardonnay tanar.

Voilà un aperitiv de sarbatoare, bun pentru orice ocazie de rasfat gastronomic.

Retete > Aperitive > Aperitiv de mare cu fructe, fenicul…

#img_25

sus

Aperitiv de mare cu fructe, fenicul si reductie aromata din vin alb