Acasa Cine sunt Calatorii prin gusturile lumii Retete Interviuri Educatie alimentara Istorii Contact
sideboard red Gabriella Pascaru Bisi Food Reolution Ambassador
Designed by Gabriella Pascaru Bisi, foodrevolution ambassador, food revolution day ambassador united 2017, 20  mai 2017 sideboard red

Ieri am fost in vizita la prietenii mei de la Lactalis, un loc unde intotdeauna este o stare de bucurie si o echipa de oameni frumosi, dar mai ales profesionisti. Am degustat o prajitura de a mea preparata cu Branza Cremoasa Président care a placut mult tuturor celor din echipa, lucru pentru care sunt mandra. Vorbind cu Maria despre gastronomie, i-am spus ca din oricare dintre produsele lor se poate preparara altceva decat destinatia de baza a acestora dar numai daca esti pasionat si daca ai o fantezie bogata. Astazi vin cu o reteta noua, testata aseara si preparata cu un alt produs Lactalis, si-anume Camembert Président. Suntem obisnuiti sa consumam Camembert-ul cu fructe si nuci, dar hai sa vedem ce altceva putem preparara din aceasta branza fina care vine direct din Normandia pe mesele noastre.

Antricot porc, Arta gustului, Camembert Président, Champignon Rosé, Din retetele mele, fel principal, felul doi, Gabriella Pascaru Bisi, Antricot de porc Camembert cu puré de ciuperci si cartofi noi














Ingrediente antricot:

2 felii frumoase de antricot

8 felii subtiri de Camembert Président

Putin ulei extravirgin de masline

10 ml de vin rosé sec

Sare si piper proaspat macinat

Antricot porc, Arta gustului, Camembert Président, Champignon Rosé, Din retetele mele, fel principal, felul doi, Gabriella Pascaru Bisi, Antricot de porc Camembert cu puré de ciuperci si cartofi noi













Ingrediente pentru puré:

8 ciuperci Champignon rosé

4 cepe verzi

Ulei extravirgin de masline

Putina sare

Un strop de vin rosé

2-3 linguri smantana de gatit

Antricot porc, Arta gustului, Camembert Président, Champignon Rosé, Din retetele mele, fel principal, felul doi, Gabriella Pascaru Bisi, Antricot de porc Camembert cu puré de ciuperci si cartofi noi















Ingrediente pentru garnitura de cartofi:

6 cartofi noi de marime medie

Putin ulei de masline extravirgin

Sare, piper

1 lingura patrunjel verde tocat marunt


Preparare:

Antricot porc, Arta gustului, Camembert Président, Champignon Rosé, Din retetele mele, fel principal, felul doi, Gabriella Pascaru Bisi, Antricot de porc Camembert cu puré de ciuperci si cartofi noi





Retete > Carne > Antricot de porc Camembert cu puré de …

Antricot de porc Camembert cu puré de ciuperci si cartofi noi

sus

#img_25