Acasa Cine sunt Calatorii prin gusturile lumii Retete Interviuri Educatie alimentara Istorii Contact
sideboard red Gabriella Pascaru Bisi Food Reolution Ambassador
Designed by Gabriella Pascaru Bisi, foodrevolution ambassador, food revolution day ambassador united 2017, 20  mai 2017

Un mod gustos, altfel de a consuma fructele, ba chiar as spune la jumatate de drum intre fructe si desert dulce. Ceea ce este special la acest desert este faptul de a consuma ananasul cald. Mierea va darui ananasului stralucire, zaharul brun ii va conferi o indulcire incredibila iar scortisoara ii va da parfumul. Toate acestea in combinatie cu gustul acrisor si lejer aspru al ananasului, va face din acest desert unul foarte special.

Arta Gustului, Gabriella Pascaru Bisi, desert, Ananas la gratar















Ingrediente:

4 felii de ananas proaspat

4 lingurite rase de zahar brun

3-4 lingurite de miere de albine

Putina scortisoara in praf


Preparare:


E voilà, un desert de zile mari in circa 20 de minute.

Ananas la gratar

Retete > Desert > Ananas la gratar

sus

#img_25