Acasa Cine sunt Calatorii prin gusturile lumii Retete Interviuri Educatie alimentara Istorii Contact
sideboard red Gabriella Pascaru Bisi Food Reolution Ambassador
Designed by Gabriella Pascaru Bisi, foodrevolution ambassador, food revolution day ambassador united 2017, 20  mai 2017 sideboard red

Acest aluat franțuzesc, este  ușor și delicat care se folosește de obicei la prepararea bigné-urilor, gogoaselor, a eclerelor, a choux à la creme și la prepararea unor mici produse sărate de patiserie.  Aceasta este reteta care am invatat sa o pregatesc de la bunica mea si respectand micile secrete, mi-au iesit intotdeauna dulciuri senzationale.

Arta Gustului, Gabriella Pascaru Bisi, desert, Aluat choux sau bigne


 












Ingrediente pentru circa 60 de bucăți:

1 linguriță de zahăr

200 ml de apă

100 gr de unt

4 ouă medii de cca. 50-55 gr una

Foarte puțină sare

130 gr de făină

Arta Gustului, Gabriella Pascaru Bisi, desert, Aluat choux sau bigne













Arta Gustului, Gabriella Pascaru Bisi, desert, Aluat choux sau bigne















Preparare:

Arta Gustului, Gabriella Pascaru Bisi, desert, Aluat choux sau bigne





 







Arta Gustului, Gabriella Pascaru Bisi, desert, Aluat choux sau bigne













Arta Gustului, Gabriella Pascaru Bisi, desert, Aluat choux sau bigne











Aluat choux sau bigne

Retete > Desert > Aluat choux sau bigne

sus

#img_25